NICHAMON: ANGKOR LIGNELSER (DANISH - ENGLISH) (Danish Edition) por Santosh Kumar Sharma

NICHAMON: ANGKOR LIGNELSER (DANISH - ENGLISH) (Danish Edition) por Santosh Kumar Sharma

Titulo del libro: NICHAMON: ANGKOR LIGNELSER (DANISH - ENGLISH) (Danish Edition)

Autor: Santosh Kumar Sharma

Número de páginas: 383 páginas

Fecha de lanzamiento: October 14, 2018

Descargue o lea el libro de NICHAMON: ANGKOR LIGNELSER (DANISH - ENGLISH) (Danish Edition) de Santosh Kumar Sharma en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Descargar PDF Leer on-line

Santosh Kumar Sharma con NICHAMON: ANGKOR LIGNELSER (DANISH - ENGLISH) (Danish Edition)

Mennesket ønsker indre lyksalighed i alle bestræbelser; Det er, hvad Aristoteles havde sagt. Vi søger guddommelig indgriben gennem alle mulige kilder, især de steder for tilbedelse, der hjælper folk føre en mere opfyldt liv.

Angkor er et sådant sted, der blev skabt for at lede menneskeheden til at finde lyksalighed. Den arkitektur, teknik og skulptur i Angkor har fascineret hengivne i århundreder og skal forstås på den nøjagtige måde. Først da kan vi internalisere, hvad der er godt for vores evige velbefindende.

Denne e-bog, på dansk-engelsk, har til formål at afsløre hemmelighederne af de hellige templer i Angkor til den dansktalende hengivne, der gerne vil kende sandheden i Angkor, som aldrig fortalt før.

E-bogen, som er en godt kommenteret billedlig skildring af Angkor templer (med over 300 billeder), er blevet holdt tosproget for at overvinde unøjagtigheder, der stadig kan have sneget sig ind i oversættelsen (som er blevet gennemført online med omfattende pleje-check og korrigere igen & igen). På grund af det er suppleret med billeder, kan hemmelighederne skal forstås i det rigtige perspektiv af en hengiven. Efter alt, kan det delikatesse af den uforlignelige værker af guddommelig spiritualitet let gå tabt i oversættelsen, som måske ikke være i stand til at bære den inflexion gennem fra et sprog til et andet og dermed miste den rene forståelse af emnet korrekt. Sammen, disse especial funktioner bidrage til at gøre denne eBook mest unikke.

Dette skal hjælpe en hengiven nå frem til den dybere sandhed i alle indviklede nuance relateret til selve skabelsen af disse templer. Forstå denne sandhed skal instill en medfødt følelse af indre lyksalighed, at vi alle ønsker at realisere inden for at føre et sundere og lykkeligere liv for evigt succes.

Glad læsning.