Parir amb humor (Catalan Edition) por Carles Capdevila

Parir amb humor (Catalan Edition) por Carles Capdevila

Titulo del libro: Parir amb humor (Catalan Edition)

Autor: Carles Capdevila

Número de páginas: 208 páginas

Fecha de lanzamiento: December 14, 2016

Editor: La Campana

Parir amb humor (Catalan Edition) de Carles Capdevila está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Descargar PDF Leer on-line

Carles Capdevila con Parir amb humor (Catalan Edition)

LA DIVERTIDA COMÈDIA DE L’EMBARÀS,

EL PART I EL QUE VE DESPRÉS


L’argument d’aquesta història és únic i universal alhora: ella i ell s’ho pensen, ella i ell ho fan, ella i ell esperen, ella i ell es desesperen, ella té la Criatura (ell s’ho mira) i la Criatura capgira la vida d’ella i d’ell.

A més dels protagonistes, l’escriptor fa entrar en escena uns actors secundaris dibuixats amb un humor esplèndid: «Actors veterans com els pares i sogres, convidats a lluir-se en el paper d’avis. Extres de luxe com el ginecòleg o el pediatre. I figurants com els veïns, el farmacèutic, els altres pares o els amics-sense-fills-ni-ganes, que completen la companyia artística liderada per la Criatura».

En aquestes pàgines, el reconegut periodista Carles Capdevila acredita no tan sols una penetrant i divertida capacitat d’observació, sinó també una admirable aptitud per convertir una sèrie de situacions viscudes –de prop o de lluny– per pràcticament tothom en una creació literària de suggestiva qualitat.


UN LLIBRE PER VIURE LA PATERNITAT DE BON HUMOR

Edició revisada i ampliada de Criatura i companyia.